Om oss

Hvorfor finnes Laurel Nights?

 

Laurel Nights er kun det aller beste. Det er ikke alt, og ikke for alle. Laurel Nights er de absolutte beste nettene og dagene på utrolige hoteller, resorter og andre overnattingssteder. Det er virkelig netter på laurbær, hvor du kan hvile fortjent i den absolutte luksus.

Du finner aldri alt på Laurel Nights, bare det beste. Vi rangerer hotellene med tre laurbær, to laurbær og ett laurbær.

De hotellene som får ett laurbær er bedre enn sine konkurrenter på samme sted. Det er hoteller du bør velge om du skal til et sted, og vil ha et meget godt hotell. Eksempelvis vil et hotell med ett laurbær i London være et meget godt valg hvis du allerede har bestemt deg for London, og et lokalområde.

Hotellene vi gir to laurbær er hoteller det er vel verdt å ta en omvei for. Kanskje det er et hotell utenfor byen du tenkte å dra til, eller i en annen bydel. Det er hoteller som er svært gode valg og som utmerker seg spesielt.

Skal ett hotell få tre laurbær må det være et helt eksepsjonelt hotell. Et hotell som er så bra at du bør dra til hotellet kun for å bo på hotellet. Disse hotellene finnes det ikke mange av i verden.

Hvert hotell vurderes en gang i året, og guiden oppdateres fortløpende med hoteller i løpet av ett år.

Hvis du har innspill eller tips til hoteller du mener bør være med så kan disse sendes til laurelnights@nettavisen.no